fbpx Skip to content

EEN baan DIE ECHT BIJ JE PAST

Weet je precies wat voor baan je wilt of heb je juist geen idee? Bij FlexWerk zit je altijd goed. We luisteren naar jouw behoeften, denken met je mee en gebruiken onze kennis om je advies te geven. Wil je groeien en jezelf ontwikkelen? Ook daar helpen we je graag bij. Zo zetten we steeds dat stapje extra om jou te koppelen aan een baan en werkgever die écht bij je passen.

Nieuwe vacatures

Kom op gesprek

KOM OP GESPREK !

Wil je meer informatie, kijken wat er mogelijk is of gewoon een potje tafeltennissen? De koffie staat klaar op ons hoofdkantoor in Weesp. Je mag een afspraak maken, maar ook gewoon even binnenlopen. Een digitaal gesprek met ons inplannen kan natuurlijk ook als je dit fijner vindt. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Leuke vacature gezien? Klik hier om je meteen in te schrijven. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking op ons kantoor in Weesp. Als je al staat ingeschreven bij FlexWerk, kun je contact met ons opnemen voor een gesprek óf gewoon even binnenlopen. De koffie staat klaar!

Heb je nog geen cv toegevoegd aan je digitale inschrijving? Dan ontvangen we graag een recente versie (Word of PDF) vóór het gesprek. Je kunt je cv e-mailen naar planning@flex-werk.eu. Tijdens het kennismakingsgesprek neem je in ieder geval een geldig legitimatiebewijs (paspoort of ID) mee. Het gesprek is ook gelijk een sollicitatiegesprek. Daarom is het fijn als je je goed voorbereidt en zorgt dat je alle zaken op orde hebt. 

Leuk dat je je hebt ingeschreven! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen. Na het kennismakingsgesprek kunnen we vaak meteen een meeloopdag inplannen bij één van onze opdrachtgevers. Is er nog geen passende vacature beschikbaar? Dan nemen we meteen contact met je op zodra dit wel het geval is. Je kunt zelf natuurlijk ook de website in de gaten houden voor de nieuwste vacatures. 

Je werkt bij ons via het NBBU-cao voor uitzendkrachten. Je kunt de meest recente versie hier downloaden. 

Als je voor FlexWerk gaat werken, krijg je eerst een uitzendovereenkomst. We nemen deze persoonlijk door en leggen alles rustig aan je uit. 

Iedere maand ontvang jij je loonstrook via de e-mail. De loonstrook heeft dan betrekking op de voorafgaande gewerkte periode.

inschrijven voor hulp bij het zoeken

BEKIJK DE
Downloads & links

Referenties van flexwerkers

Flexwerkers vertellen