Skip to content

IK ZOEK EEN baan DIE BIJ MIJ PAST

Onze recruiters staan voor je klaar! Kom je bij ons op de koffie, dan proberen wij in het gesprek erachter te komen waar je ambities, passies en sterke punten liggen. Hierdoor kan onze recruiter doelgericht met jou zoeken naar een baan die bij je past (of kijken we samen in het bestaande netwerk van FLEXWERK of jouw ideale job ertussen zit).

KENNISMAKINGSGESPREK

Wij doen ons best om een passende baan voor je te vinden. Eerst bespreken we in een persoonlijk gesprek wat je graag zou willen doen, welke ervaring je al hebt en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast vragen we je ook om je referenties, zodat we inzicht krijgen in jouw werkverleden. Op basis van deze gegevens gaan we op zoek naar een passende functie, bij één van onze opdrachtgevers. We gebruiken hiervoor onze actuele database en ons netwerk.

Werkzoekenden - kennismakingsgesprek
Werkzoekenden - aan het werk

AAN HET WERK

Mochten we een passende functie hebben gevonden, dan stellen we je voor bij de opdrachtgever. Als de opdrachtgever positief is, word je uitgenodigd voor een gesprek. Soms kun je direct al aan het werk! Het doel is om tot een perfecte match te komen tussen jou, een functie en een bedrijf.

Een actieve houding stellen wij zeer op prijs. Neem regelmatig contact met ons op via onze planningstool. Bijvoorbeeld voor wijzigingen in je beschikbaarheid, het wijzigen van persoonlijke gegevens of om aanvullende informatie voor je cv door te geven.

UITGELICHTE VACATURES

VEELGESTELDE VRAGEN

Zie jij een leuke vacature? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek! Wij maken dan een afspraak met je voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Weesp. Het is belangrijk dat, als je niet eerder ingeschreven bent geweest bij FLEXWERK, je eerst een Verkorte Digitale Inschrijving doet. Dat kan via onze website. Hier vul je alle relevante zaken in en koppel je jouw CV. Dan kunnen we tijdens de persoonlijke intake op kantoor ons volledig richten op je achtergrond, kennis en ervaring en naar welk type banen je op zoek bent. Onze gekwalificeerde medewerkers staan voor je klaar. Of je een fulltime- of een parttimebaan zoekt.

Het is belangrijk dat je, voorafgaand aan de inschrijving, ons een recent CV in Word of als PDF naar ons mailt. Daarnaast is het belangrijk dat je een geldige legitimatie (paspoort of identiteitskaart) meeneemt. Wij zien onze eerste kennismaking bij FLEXWERK ook gelijk als een sollicitatie. Het is daarom belangrijk dat als je je inschrijft, je bij ons een goede indruk achterlaat. Bereid je daarom goed voor, presenteer je op een correcte wijze en zorg dat je alle zaken op orde hebt.

Na de inschrijving en onze kennismaking kun je op onze website zelf de meeste vacatures in de gaten houden. Het is ook mogelijk om via de website op een interessante vacature te reageren. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om na het gesprek je meteen in te gaan plannen voor een proef dag bij een van onze opdrachtgevers. Verder zullen wij ook contact met je opnemen als wij een passende vacature voor jou hebben gevonden.

Wij hanteren de NBBU-CAO voor Uitzendkrachten. Je kunt de nieuwste cao downloaden hier vinden ‘Download en Links`.

Wanneer je voor FLEXWERK gaat werken, krijg je eerst een uitzendovereenkomst die we persoonlijk doornemen. Tijdens het contact leggen wij alles rustig uit. In het Nederlands of in het Engels.

Iedere maand ontvang jij je loonstrook via de e-mail. De loonstrook heeft dan betrekking op de voorafgaande gewerkte periode.

inschrijven voor hulp bij het zoeken

BEKIJK DE
Downloads & links

Flexwerk

flexwerkers REFERENTIE